Dijagnostički Centar Skener

Magnetna rezonanca | Multislajsni Skener | Ultrazvučni pregledi
Kolor Dopler | Centar za dojku | Specijalistički pregledi

O nama

Dijagnostički centar Skener je prestižna zdravstvena ustanova sa višegodišnjim iskustvom. Investirali smo u najsavremeniju medicinsku i kompjutersku opremu kako bismo mogli da odgovorimo svim vašim zahtevima i pružili relevantne informacije za vaše dalje lečenje.

Nas cilj jeste zadovoljan korisnik/pacijent, zdrava populacija i najbolja usluga naših lekara, sestara i kompletnog osoblja.

Naša misija jeste kvalitetna informacija o vašem zdravlju u svakom trenutku i sprečavanje posledica lošeg, neblagovremenog ili neprofesionalnog lečenja.

Usluge

Magnetna

Naša MRI usluga pruža visokokvalitetne snimke mekih tkiva i organa, omogućavajući nam da identifikujemo eventualne patologije s velikom preciznošću.

Multislajsni Skener

Tehnologija CT skenera omogućava nam detaljan uvid u unutrašnje strukture vašeg tela, pomažući nam da postavimo precizne dijagnoze.

Ultrazvuk

Naša usluga ultrazvuka pruža neinvazivni pregled visoke rezolucije, omogućavajući detaljan uvid u strukture organa i tkiva. Brzo, precizno i bezbolno.

Kolor Dopler

Iskoristite prednosti naše usluge Kolor Doplera! Pružamo precizne dijagnostičke informacije o protoku krvi u organima i tkivima.

Centar Za Dojku

Posvećeni smo ranom otkrivanju i praćenju promena u dojkama. Mamografski pregledi igraju ključnu ulogu u prevenciji.

Pregledi

Tim stručnjaka čini iskusne specijaliste koji su posvećeni brizi o vašem zdravlju. Pružamo sveo specijalističke preglede.

Zakaži pregled

Zakazivanje pregleda kod nas je brzo i jednostavno. Kontaktirajte nas putem telefona 020/410-010 ili putem e-maila office@centarskener.com, kao i putem kontakt forme na sajtu. Naš posvećeni tim je tu da vam pomogne da rezervišete pregled u terminu koji vam najviše odgovara.

Šta Pacijenti misle o nama

Utisci